Régiós látogatások

Újabb látogatás zajlott a Hazai Kereskedelemben Dolgozók Szakszervezete tagjainak körében, 2023. augusztus 11-12 között.

Ezúttal Kovácsné Nagy Judit elnök és Antal Zsuzsanna alelnök Füzesi György ellenőrző bizottsági taggal kiegészülve a  miskolci UNIÓ COOP Szakszervezeti Alapszervezetnél tettek látogatást.

A látogatás célja, ismét a tagokkal történő beszélgetés, és tájékoztatásuk volt, hiszen ez a látogatás is a Jó munkahelyi légkör fontossága program keretein belül jött létre.

A találkozó során a dolgozók mellett a cég vezetőivel és Nagy Bertalan SzB titkárral is sikerült kötetlen beszélgetést folytatnia a delegációnak.

A látogatások sora nem ért véget a miskolci kitérővel, a projekt következő állomása 2023. augusztus 22-23 között Pécs volt, ahol a Mecsek Füszért látta vendégül delegációnkat.

A legnagyobb létszámmal rendelkező alapszervezet tagjai részletes tájékoztatást kaphattak a projekt lényegéről,és a szakszervezet munkásságáról.

Természetesen a cég vezetőivel és Brandné Müller Krisztina SzB titkárral is jó hangulatú, könnyed beszélgetés zajlott.

Pécs után a Békés megyei régió következett, itt négy napon keresztül járták a boltokat látogatás céljából Kovácsné Nagy Judit elnök és Antal Zsuzsanna alelnök. 2023 augusztus 30- és szeptember 2 között 17 üzlet, több mint 100 munkavállalóját sikerült tájékoztatni a szakszervezet munkásságáról,és a munkahelyi jó légkör fontosságáról.

A projekt ismét sikeresen zárult, nem csak alkalmazottaink tájékoztatását eredményezte,hanem új szakszervezeti tagok belépését is.

A látogatás képekben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük