Látogatás a székesfehérvári régióban

A Hazai Kereskedelemben Dolgozók Szakszervezete a Kereskedelmi Ágazat Párbeszéd Bizottság tagjaként 617.330 Ft összeget kap,melyet a Jó munkahelyi légkör fontossága rendezvénysorozatra fordítunk.

Ennek keretén belül 2023.július 13-15 között a Székesfehérvári régió üzleteit látogatta meg Kovácsné Nagy Judit elnök és Antal Zsuzsanna alelnök.

A program kapcsán 82 dolgozót sikerült tájékoztatni a szakszervezet munkájáról, többek között a segítségnyújtási és a kedvezményes jegy lehetőségekről is.

A jó munkahelyi légkör alapja a bolti csapatépítés, ennek népszerűsítésére szolgáltak a kötetlen,jó hangulatú beszélgetések.

A személyes kapcsolattartás és tájékoztatás eredményeként tucatnyi új szakszervezeti taggal bővült szervezetünk a székesfehérvári régióból.

A látogatás eredményes volt, hamarosan több másik régiónkba is ellátogatunk!

A látogatás képekben

Kereskedelmi Ágazat Párbeszéd Bizottság

A Hazai Kereskedelemben Dolgozók Szakszervezete 2023. február 13. napján kérelmet nyújtott be az Ágazati Részvételt Megalapító Bizottsághoz, melyben a Kereskedelmi Párbeszéd Bizottság munkavállalói oldalához kívánt csatlakozni.

 A kérelem benyújtását követően 2023. május 8. napján tartott testületi ülés határozatban megállapította, hogy a szakszervezetünk a Kereskedelmi Ágazat Párbeszéd Bizottságban való részvétel feltételeinek megfelel.

Ez alapján szervezetünk 2023. május 10. napjával a Kereskedelmi Ágazat Párbeszéd Bizottság tagjává vált.

Országos értekezlet

A Hazai Kereskedelemben Dolgozók Szakszervezete idén 2023.április 26-án tartotta országos értekezletét.

Melynek helyszínét a szervezethez tartozó Univer Product Zrt. új üzemének tárgyalóterme adta.

Az értekezletet megelőzően az alapszervezetek küldöttei gyárlátogatás keretein belül tekinthették meg,az Univer termékeinek készítési folyamatait.

Több siker termékkel találkozhattak,és kóstolhatták meg azokat mint például az Erős Pista vagy az Édes Anna.

Az ülésen elhangzott az elnökség 2022. évi beszámolója, illetve az ellenőrző bizottság jelentése is.

A 2023. évi üzleti tervet valamint az alapszabály módosítást egyhangúan  fogadták el az értekezleten részt vevők.

Utóbbi kimondja,hogy törlésre került a régiós szervezet megnevezése,melynek oka,hogy egyes területeinken több vagy épp egy alapszervezetünk sem található.

A konferenciát követően a résztvevők megtekintették Kecskemét város nevezetességeit,majd két napos csapatépítő program vette kezdetét.

Színes programokkal,finomságokkal és jó hangulatban telt a találkozó, melynek a Varga Tanya adott helyszínt.

Az Országos értekezlet képekben

Üdvözlünk szakszervezetünk internetes oldalán!

Kedves Olvasó!

Üdvözlünk a Hazai Kereskedelemben Dolgozók Szakszervezetének honlapján! Ha már tag vagy, találsz néhány hasznos információt, és azt is, hogy saját munkahelyeden kihez fordulhatsz további segítségért. Ha még nem vagy szakszervezetünk tagja, és a kiskereskedelemben dolgozol, tekintsd át oldalunkat, tájékozódj, keresd meg a Hozzád legközelebb álló kapcsolatot, és keresd bizalommal az alapszervezetek SZB titkárait.