Karácsonyi köszöntő

„Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges. Mit ér egy csepp víz? De milliomonként egyesült cseppek megdöbbentő erőt fejtenek ki.”

(Kölcsey Ferenc)

Az év vége továbbra is kihívásokat állít mindannyiunk elé a világunkat sújtó járvány miatt. Ebben a nehéz helyzetben is helyt kellett állni kollégáinknak a boltokban, az üzemekben, a raktárakban és az irodákban egyaránt. Nagyobb hangsúlyt kapott az egymás iránti odafigyelés és az összefogás.
A járványhelyzet nem akadályozta a HAZAI KERESKEDELEMBEN DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE bővülését. A hat alapszervezetet tömörítő országos szakszervezetünknek már 1820 tagja van, és várható újabb alapszervezetek becsatlakozása, mellyel tagságunk létszáma várhatóan kétezer fő fölé emelkedik.

Tisztelt Kolléga! Kedves Szakszervezeti Tag!

Köszönjük, hogy a Coop dolgozókat tömörítő, országos HAZAI KERESKEDELEMBEN DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE tagjai között üdvözölhetünk. Belépéseddel támogattad az országos szakszervezet bővítését, és alapszervezeti szinten segítetted az átállást.
Reméljük, hogy a jövő évben a személyes kapcsolattartásra újra lehetőségünk lesz, és találkozhatunk egymással a közös programok, megbeszélések alkalmával.
Alapszervezeti szinten szeretnénk jövőre is segíteni a tagokat, támogatni a rendezvényeket, üdüléseket, és folytatni a korábbi évek hagyományait.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, boldog új évet, és jó egészséget kívánunk további munkátokhoz!

HAZAI KERESKEDELEMBEN DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük